AΥΤΟΓΝΩΣΙΑΚΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΚΑΡΤΩΝ 16/10/2018

13
RELEASE
ARCHANGEL AZRAEL
"THE END OF PHASE OR A SITUATION.
SPIRITUAL TRANSFORMATION. TIME TO MOVE ON."
13
ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ
ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΑΖΡΑΗΛ
"ΤΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΦΑΣΗΣ Ή ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ"



Ζωδιακή Συσχέτιση Κάρτας (Μεγάλη Αρκάνα) με το ζώδιο του ΣΚΟΡΠΙΟΥ. 





Κάρτες: Αγγελικό Ταρό της D. Virtue.


Tρίτη. Ημέρα Άρη. 8η μέρα Σελήνης στον Αιγόκερο. 


H κάρτα φέρει την αποχρώσεις του φθινοπώρου. Ο Αρχάγγελος Αζραήλ στέκει στο κέντρο με τη χρυσή του φορεσιά με το έμβλημα του ΦΟΙΝΙΚΑ κεντημένο πάνω του. Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ συμβολίζει τον θάνατο και την ανάσταση μαζί. Είναι το πουλί που αναγεννάται από τις στάχτες του. Είναι το ίδιο το φθινόπωρο σε μια άλλη μορφή και εκδοχή. 

Θυμήσου τα χρυσοπορτοκαλί φύλλα των δέντρων που εγκαταλείπουν τα κλαδιά και πετούν προς τη γη. Γίνονται σκέπασμα, λίπασμα και στολίδι. Αλλάζουν μορφή και αποστολή και ελεύθερα εισχωρούν στη γη... 

Ελεύθερα, χωρίς αγωνία, φόβο, τραύμα εγκατάλειψης. Δεν κρατούν απεγνωσμένα το κλαδί μπας και κερδίσουν λίγο χρόνο ακόμα. Αντίθετα, ζουν αρμονικά όλο τον κύκλο με πληρότητα και εμπιστοσύνη. Χορεύουν αρμονικά με τον άνεμο και όταν είναι στο κλαδί και όταν το εγκαταλείπουν. Με την ίδια χαρά. 

Η κάρτα προαναγγέλει το τέλος μιας φάσης ή κατάστασης. Την ολοκλήρωση ενός κύκλου. Μια πράξη τέλους σε κάτι που είχε ξεκινήσει πριν καιρό. 

Ποια συνεργασία/φιλία/σχέση σου τώρα ολοκληρώνεται; 
Τι είδους σχέση εδώ και καιρό έχει οδηγήσει σε τέλμα; 
Ποιος τομέας της ζωής σου ζητά ανανέωση; 


Ο Αρχάγγελος έχει τα χέρια του ανοικτά προς τα επάνω θέλοντας να σου θυμήσει ότι όσο εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου, τη ζωή, τους άλλους και ό,τι η στιγμή φέρνει... τόσο πιο σταθερά προχωράς σε κάθετι νέο που ανοίγεται μπροστά σου. 

Μια πόρτα κλείνει και μια πόρτα ανοίγει στο επόμενο βήμα σου. Και στο λιβάδι των αποφάσεων σου βρίσκεις παντού συμβολικά: λευκά τριαντάφυλλα. Ανθίζουν ανάμεσά σου και σου φέρνουν και αυτά τα δικά τους μηνύματα: 

Κάθε ρόδο συμβολίζει την αιωνιότητα και κάθε αγκάθι τους τον πόνο που συναντάς ή το ρίσκο που παίρνεις (γιατί όταν κόβεις ένα τριαντάφυλλο, ελλοχεύει ο κίνδυνος να τρυπηθείς από τα αγκάθια του). 

Πόνος δε σημαίνει αναγκαστικά ότι χρειάζεται να πονάς κάθε φορά για να προχωράς και να εξελίσσεσαι. 

Σίγουρα όμως "ξεβολεύεσαι" από τις ως τώρα συνήθειές σου. Σίγουρα μπαίνεις σε μια κατάσταση διαφορετική και με ευθύνη εαυτού. 

Σημαίνει ότι  επιτελεί και αυτός μια αποστολή για σένα.
Είναι εκεί ως δάσκαλος και αρωγός για να διακρίνεις το μάθημα. Είναι εκεί για να σου "μιλήσει", να σε προειδοποιήσει, να σε μυήσει. Για να σε οδηγήσει σε μια πνευματική μεταμόρφωση. 
Είναι εκεί για να περάσεις από το ρόλο του θύματος: "Γιατί Θέε μου μου συμβαίνει (πάλι) αυτό;" στο δρόμο του αποτελέσματος: "Ποιο το σημερινό μου μάθημα; Τι χρειάζεται να βιώσω και να κατανοήσω εδώ;" και μετά στο δρόμο του σκοπού: "Πώς μπορώ να προσφέρω τις υπηρεσίες μου εδώ;" 
Και τότε το αγκάθι γίνεται το αιώνιο λευκό ρόδο με τα άπειρα αρώματά του. Μια στιγμή αιωνιότητας. 

Και στο βάθος αριστερά, στην αρχή του δάσους μια φοράδα με το μικρό της αγκαλιά. Το πουλάρι με το που γεννιέται στέκεται στα πόδια του. Εδώ φαίνεται πως έχει πλέον τελειώσει η εκπαίδευσή του και είναι στον αποχαιρετισμό. Το πουλάρι είναι υπεύθυνο πλέον εξ ολοκλήρου για τη ζωή του. 

Πόσο έτοιμος/η νιώθεις για το επόμενο βήμα σου; 
Μήπως είναι η ώρα να κάνεις μια μετάβαση σε ένα νέο στάδιο; 
Μήπως είναι η ώρα να προχωρήσεις με θάρρος σε νέα δεδομένα; 

Όταν ακούς ή διαβάζεις τη λέξη "ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ" πώς βιώνεις αυτή τη λέξη: σωματικά, συναισθηματικά, νοητικά, πνευματικά; 

Η κάρτα αντιστοιχεί στο ζώδιο του ΣΚΟΡΠΙΟΥ. Στοιχείο: ΝΕΡΟ. Είναι το ζώδιο που συνδέεται με τα γεννητικά όργανα και την σεξουαλική αφύπνιση. 

Τι μετάβαση παρατηρείται σε αυτόν τον τομέα της ζωής σου; 

Ως αδέσμευτος/η θες να περάσεις σε σχέση; Έχεις αρχίσει να γίνεσαι πιο κοινωνικός/η; Να επιζητάς νέες παρέες και συναναστροφές; 
Ως δεσμευμένος/η πιάνεις τον εαυτό σου να επιζητάς όλο και μεγαλύτερες περιόδους μοναχικότητας; Νιώθεις πως η σχέση έχει πλέον κάνει τον κύκλο της; 
Θες ανανέωση; Να εγκαταλείψεις την ως τώρα επικρατούσα κατάσταση; Ή Να κάνεις το επόμενο βήμα στη σχέση σου; Ποιο είναι αυτό το επόμενο βήμα για σένα; 


Ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ είναι το ζώδιο που συμβολίζει την κατάβαση στον Άδη. Στο ασυνείδητο. Στη σκιά. Είναι το νερό που εισχωρεί εις βάθος για να πάρει απαντήσεις. Για να γίνει πιο σοφό και να λάβει τα μαθήματά του. Θαρραλέα ζει στην έρημο, τόσο στο απόλυτο φως όσο και στη πιο σκιερή πλευρά του. Ετοιμοπόλεμος. Με τάση αυτοκαταστροφικότητας κσι Εκδίκησης, όταν η συνειδητότητα απουσιάζει. Όταν οι κινήσεις είναι σπασμωδικές και ασυνείδητες. 
Με βαθιά θεραπεία όταν οι κινήσεις είναι συνειδητές και όλο αγάπη για την προσωπική ανάπτυξη και πληρότητα. Και τότε ο Σκορπιός μεταμορφώνεται σε δράκο, σε πεταλούδα, σε άγγελο, σε φως, σε φτερούγες παραδεισένιου πουλιού... 

Να έχεις μια μεταμορφωτική Μέρα!

#HappyHeartist *Συντονίστρια Χαράς *Διαισθητική Σύμβουλος
Βασιλική 

Υ.Γ.:
Αποσυμβολισμός ΛΕΞΗΣ "ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ": 

ΕΓΚΑΤΑ-λειψη. ΣτΑ έγκατα (της Γης) γίνεται η ΛΗΨΗ... η ΜΕταμορφωση... στα έγκατα σου... στην ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΜΗΤΡΑ...λαμβάνεις τα δώρα...) 



ΛΕΙΨΟΙ: Κατά τα Ομηρικά έπη η λεγόμενη Ωγυγία, το νησί της Καλυψούς. (Καλυψώ: από το ρήμα καλύπτω). Εκεί ο Οδυσσέας είχε εγκαταλείψει τον πόθο της επιστροφής του. Καθυστερούσε τη μετάβασή του και την πνευματική του μεταμόρφωση. 

Comments

Popular Posts